PPC MARKETING

A ajunge organic în partea de sus a paginii de rezultate Google poate fi adesea o călătorie dificilă, consumatoare de timp și costisitoare, dar există o altă modalitate de a fi văzut. Echipa noastră înțelege de ce este nevoie pentru a planifica, implementa și optimiza campanii Pay Per Click (PPC) care ajută la obținerea celui mai bun ROI posibil.

Ce semnifica "PPC"

    PPC înseamnă „plată per click”, care este un model de publicitate online în care agenții plătesc o taxă fiecare dată când unul dintre anunțurile lor este apăsat. Campaniile PPC sunt proiectate pentru a conduce trafic țintit către un site web și pot fi o modalitate utilă de a genera noi clienți și vânzări pentru o afacere. Într-o campanie PPC, agenții licitează pentru cuvinte cheie sau fraze care sunt relevante pentru produsele sau serviciile lor și anunțurile lor sunt afișate în rezultatele căutării sau pe alte site-uri web atunci când aceste cuvinte cheie sunt căutate. Campaniile PPC pot fi gestionate prin intermediul platformelor precum Google Ads sau Bing Ads.

Iată 5 motive pentru a folosi campaniile PPC
Campaniile PPC pot conduce trafic țintit către site-ul tău web
Cu PPC, poți alege cuvinte cheie sau fraze specifice care sunt relevante pentru afacerile tale și poți afișa anunțurile tale utilizatorilor care caută aceste termeni. Acest lucru te poate ajuta să atragi potențiali clienți calificați către site-ul tău web, care sunt mai interesați de produsele sau serviciile tale.
Campaniile PPC sunt rapide
Spre deosebire de alte forme de publicitate online, campaniile PPC pot fi setate și lansate rapid, permițându-ți să începi să aduci trafic către site-ul tău web aproape imediat.
Campaniile PPC sunt flexibile
Cu PPC, ai control asupra bugetului tău și poți ajusta campaniile după necesități. De asemenea, poți ținti locații geografice specifice, demografii și dispozitive, permițându-ți să adaptezi campaniile la audiența ta specifică.
Campaniile PPC pot fi măsurate
Unul dintre avantajele PPC este că poți urmări performanța campaniilor în timp real. Acest lucru îți permite să vezi cum se comportă anunțurile tale și să faci orice ajustări necesare pentru a îmbunătăți rezultatele.
Campaniile PPC pot completa SEO
În timp ce SEO se concentrează asupra îmbunătățirii clasamentelor tale de căutare organice, PPC poate fi utilizat pentru a suplimenta eforturile tale de SEO prin intermediul aducerii de trafic țintit către site-ul tău web. Prin utilizarea atât a SEO, cât și a PPC, poți crea o strategie de marketing online completă care te ajută să atingi o audiență mai largă.

Drumul spre succesul PPC
începe aici

Consultare

Vom începe cu o conversație telefonică, astfel încât să putem afla mai multe despre afacerea dvs. și despre obiectivele dvs. de publicitate digitală.

Audit și propunere

Vom efectua o revizuire aprofundată a strategiei dvs. PPC și vom pune constatările noastre într-o propunere completă cu informații utile.

Începeți să vă atingeți obiectivele

Puteți să ne luați planul și să rulați cu el pe cont propriu sau îl putem executa pentru dvs. Oricum, ești pe drumul către rezultate mai bune!

Contact

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați folosind informațiile de mai jos. De asemenea, puteți continua și trimite cererea prin intermediul formularului online.    Scroll to Top
    × Cum te putem ajuta?