9 SERVICII SEO Local

Optimizăm site-ul tău pentru motoarele de căutare

Echipa noastră urmărește cele mai recente tendințe din industrie, asigurând conformitatea cu Google.

 • Site-ul dvs. web poate fi accesat, ii puteți îmbunătăți vizibilitatea lui în paginile de rezultate ale motorului de căutare acest lucru ducand la creșterea șanselor ca utilizatorii să găsească și să viziteze site-ul dvs. web.
 • Arhitectura site-ului este importantă deoarece influențează modul în care utilizatorii navighează și interacționează cu site-ul, precum și modul în care sunt indexate paginile de către motoarele de căutare. O arhitectură bine proiectată poate ajuta la îmbunătățirea experienței utilizatorului și la creșterea vizibilității site-ului în rezultatele căutărilor.
 • Legăturile externe pot fi benefice pentru site-ul dvs. web prin creșterea autorității site-ului în ochii motoarelor de căutare dacă sunt legături către site-uri de încredere și relevante. În cele din urmă, pot ajuta la atragerea de trafic către site-ul dvs. web de la alte site-uri prin intermediul backlink-urilor.
 • Viteza unei site-uri se referă la timpul necesar pentru a încărca complet conținutul unei pagini web când aceasta este accesată de către un utilizator. Viteza site-ului este importantă pentru experiența utilizatorilor și pentru optimizarea SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare).
 • Este important să aveți un site mobil prietenos deoarece o mare parte a traficului de pe internet provine acum de la dispozitivele mobile. Un site mobil neprietenos poate duce la o experiență proastă pentru utilizatori și poate avea un impact negativ asupra SEO-ului (optimizarea pentru motoarele de căutare).
 • Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să utilizați HTTPS pe site-ul dvs. este că acest lucru oferă o securitate suplimentară pentru informațiile transmise prin intermediul site-ului. HTTPS adaugă o capabilite de criptare a datelor în timpul transferului de informații între server și browser.
 • Se referă la adresele web care sunt ușor de citit și înțeles de către oameni. Acest lucru poate face ca site-ul dvs. să fie mai ușor de navigat pentru utilizatori și poate îmbunătăți experiența acestora pe site.
 • Optimizarea cuvintelor cheie se referă la procesul de a include cuvinte cheie relevante în conținutul site-ului dvs. pentru a atrage atenția motoarelor de căutare și pentru a vă ajuta site-ul să fie mai bine clasat în rezultatele căutării.
 • Optimizarea cuvintelor cheie se referă la procesul de a include cuvinte cheie relevante în conținutul site-ului dvs. pentru a atrage atenția motoarelor de căutare și pentru a vă ajuta site-ul să fie mai bine clasat în rezultatele căutării.

SERVICII SEO EXTERN

Ajutam site-ul tău sa fie descoperit de cât mai multi clienți

Ne asiguram ca folosim cele mai bune tactici pentru a creste traficul pe site-ul tău și a pentru a avea câți mai multi clienți.

 • Acest lucru se referă la obținerea de link-uri către site-ul dvs. de la alte site-uri de încredere. Motoarele de căutare acordă o importanță mai mare site-urilor care au link-uri de calitate către ele.
 • Utilizarea platformelor de social media pentru a promova site-ul dvs. poate ajuta la creșterea vizibilității site-ului dvs. și poate atrage mai mulți utilizatori către site.
 • Participarea la conferințe și evenimente relevante poate ajuta la creșterea vizibilității site-ului dvs. și poate atrage link-uri către site.
 • Crearea și distribuirea de conținut de înaltă calitate poate ajuta la obținerea de link-uri către site și poate îmbunătăți poziția site-ului în rezultatele căutării.
 • Utilizarea influencerilor pentru a promova site-ul dvs. poate ajuta la creșterea vizibilității site-ului și poate atrage mai mulți utilizatori către site.
 • Scrierea de articole pe blog-uri relevante poate ajuta la obținerea de link-uri către site-ul dvs. și poate îmbunătăți poziția site-ului în rezultatele căutării.
 • Participarea la discuțiile în forumuri relevante și postarea de link-uri către site-ul dvs. poate ajuta la creșterea vizibilității site-ului și poate atrage mai mulți utilizatori către site.
 • Obținerea de recenzii pozitive pentru site-ul dvs. de către clienți sau experți poate ajuta la îmbunătățirea vizibilității site-ului și poate încuraja mai mulți oameni să viziteze site-ul.
 • Înscrierea site-ului dvs. în directorii online relevante poate ajuta la creșterea vizibilității site-ului și poate atrage mai mulți utilizatori către site.

Cum se face SEO Local pentru site-ul tău?

METODOLOGIE

Audit

Ne ocupăm de auditul SEO al site-ului tău, auditul de content marketing și auditul profilului de linkuri.

Analiză

Facem o analiză amănunțită pe piața în care activezi înainte de a începe să construim strategia.

Strategie

Creăm strategia SEO în funcție de obiectivele tale de business.

Implementare

Finalizam strategia cu implementarea ei în toate proiectele tale fie pe site sau pe social media.

Monitorizare

Urmărim cu atenție implementarea corectă preluam rezultatele și le raportăm.

Reoptimizare

Suntem la curent cu schimbările din piață și ne adaptam rapid prin reoptimizarea strategiei.

%
Market-ul deținut de către google pe motoarele de cautare
Căutări pe secundă pe Google
Miliarde de site uri pe planeta
%
Din căutările pe google sunt despre o afacere locală

Oferim cele mai bune
prețuri pentru serviciile noastre!

Puteți selecta pachetul potrivit pentru compania dvs. fără a vă face griji cu privire la promovarea companiei!

Pachet SEO OFF Page & ON Page

Audit SEO Pentru Bussinesul tau
2 articole SEO lunar pentru Blogul tau
1 Postare saptamanala facebook/instagram
10 cuvinte cheie pentru bussinesul tau
Optimizare SEO
Postarea site-ului in diferite directoare de calitate
Aproximativ 10 backlinkuri pe luna
Raport Lunar + Consultanta

Pachet SEO OFF Page & ON Page

Audit SEO Pentru Bussinesul tau
4 articole SEO lunar pentru Blogul tau
2 Postari saptamanala facebook/instagram
20 cuvinte cheie pentru bussinesul tau
Optimizare SEO
Postarea site-ului in diferite directoare
Aproximativ 20 backlinkuri pe luna
Raport Lunar + Consultanta

Contact

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați folosind informațiile de mai jos. De asemenea, puteți continua și trimite cererea prin intermediul formularului online.  Scroll to Top
  × Cum te putem ajuta?